PEC Zwolle tekent Philippe Sandler en Slobodan Tedic op startersleningen

starterslening Zwolle

PEC Zwolle tekent Philippe Sandler en Slobodan Tedic op startersleningen

PEC Zwolle heeft de 20-jarige verdediger Philippe Sandler een seizoen lang uitgeleend. Sandler, een veelzijdige verdediger, kwam in 2016 bij PEC van de Ajax-academie. Hij maakte indruk in de voorbereiding en scoorde bij zijn eerste aanraking. Sinds hij bij de club kwam, begon hij drie van hun vier Eredivisie-wedstrijden. Ajax bood hem eerder een contract aan, maar hij weigerde en koos in plaats daarvan voor een starterslening bij de Nederlandse club.

Van den Berg werd deze zomer in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar hij is bij PEC gebleven Hypotheekzwolle.nl starterslening zwolle. Hij maakte vorig seizoen zijn Eredivisie-debuut en zou dit seizoen een punt op de rechtsback kunnen maken. Na een turbulent jaar zoekt Willem II een nieuwe aanvallende vonk en kon hij rekenen op Spieringhs en Van den Berg voor een aanvallende dreiging. Spieringhs is echter nog een jonge en onervaren speler maar heeft al een positieve indruk gemaakt.

Hoewel verwacht wordt dat PEC Zwolle dit seizoen met degradatie flirt, tekende de Servische spits Slobodan Tedic deze zomer een seizoenscontract bij de club. Hij scoorde vorig seizoen tweemaal in 15 competitiewedstrijden en heeft het potentieel om zijn zelfvertrouwen te vergroten. Ondertussen maakt Van den Berg een frisse start op het hoogste niveau nadat hij vorig seizoen met Willem II flirtte met degradatie.

Voor meer info klik je deze site aan: Hypotheekzwolle.nl