Aan de slag met een Bullet Journal

Aan de slag met een Bullet Journal

Dus je hebt de beslissing genomen om een bullet journal te beginnen, maar hoe begin je eraan? Ten eerste heb je een notitieboekje nodig. Uw notebook moet chronologisch zijn, dus u wilt de wekelijkse en maandelijkse secties gebruiken om belangrijke informatie vast te leggen. Je zou ook een lijst met activiteiten en taken op elke pagina moeten hebben. Zodra je dit hebt gedaan, ben je klaar om te gaan schrijven! Hier zijn enkele geweldige manieren om aan de slag te gaan:

bullet journaal

Een bullet journal is een geweldige manier om bij te houden wat je schrijft. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een bullet-journaal is dat u uw gedachten kunt opschrijven, niet alleen. Het formaat is eenvoudig. U schrijft elke dag een aantekening in uw notitieboekje en zorgt ervoor dat het kort en beschrijvend is. U kunt ook symbolen gebruiken om uw voortgang bij te houden, zoals stippen, pijlen en streepjes. U kunt ster- of cirkelvormen gebruiken voor belangrijke taken of taken.

Als je niet veel tijd hebt om te schrijven, wil je misschien beginnen met een leeg notitieboekje. Zo kun je alles opnemen wat je maar wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het maken van perfecte tussenruimte of het uitlijnen van de pagina's. U kunt zelfs een chique notitieboek met een mooie pen gebruiken en meteen beginnen met dagboeken. Maar zorg ervoor dat u tijd vrijmaakt om deze techniek te oefenen. Het zal je enorm helpen.

Meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/