Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Veel mensen, vooral vegetariƫrs, vragen zich af waarom Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel goede vleesvervangers zijn. Een koe heeft immers dezelfde spiermassa als een hond, dus waarom kan een koe ons niet de voedingsstoffen geven die we nodig hebben om gezond te blijven? Het is waar dat honden inderdaad granen en andere planten kunnen eten, omdat hun spijsverteringsstelsel is ontworpen om dit soort voedsel te eten. Planten zijn ook gebruikt om mensen te helpen overleven, dus ze kunnen natuurlijk ook dezelfde dingen leveren die we nodig hebben.

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Feit is dat peulvruchten eigenlijk heel gezond voor ons zijn. Ze bevatten vetzuren en eiwitten, waardoor ze zeer goede vleesvervangers zijn. Enkele van de voedingsstoffen die u kunt krijgen door bonen of kikkererwten te eten, zijn onder meer vetzuren die ons lichaam nodig heeft om gezonde cellen te behouden en een grote hoeveelheid vitamine A, B en C, waardoor ze ideaal zijn voor het reguleren van de bloeddruk en het behouden van het immuunsysteem. sterk.

Het is echter ook belangrijk op te merken dat peulvruchten niet zo gemakkelijk te bereiden zijn als rundvlees of varkensvlees. Ze hebben veel meer tijd nodig om te koken dan deze andere soorten vlees, en ze hebben ook veel meer tijd nodig om te ontdooien, zodat ze niet altijd hetzelfde frisse gevoel hebben als sommige andere soorten vlees. Als je je bonen echter voorzichtig kookt en ze combineert met wat pasta of rijst, zou je een heerlijk gerecht moeten hebben. Zorg er wel voor dat u niet te veel zuivelproducten of kaas aan de mix toevoegt, want hierdoor zal het gerecht meer naar zuivel smaken.

Zoek meer informatie op: valledelsole.nl