Pasta saus

Spaghetti Met Saus Van Italiaanse Pasta

Spaghetti, linguine, risotto, fettuccini, zelfs pasta ‘ s hebben allemaal een saus die wordt gebruikt voor het verbeteren van hun smaak.

Spaghetti saus, schepte op hete pasta of gewoon lepelde de top van vers gebakken italiaans brood, is een veel voorkomende alledaagse keuken nietje dat is net zo gevarieerd als de recepten die vragen voor.

Maar pasta saus is onmisbaar ingrediënt in elk type van italiaans gerecht die je kunt bedenken sinds mensenheugenis. De vroegste sporen van zo ver terug als de Romeinse tijd, toen de pasta was nog een simpel deeg gemaakt van tarwebloem, water en zout. Vandaag recepten oproep voor een breed scala van ingrediënten voor de variatie en de smaak, maar pasta saus zelf blijft hetzelfde als bij het eerste kwam op het toneel.

Spaghetti saus gaat onder vele namen in verschillende landen en variaties zijn gemaakt zo nu en dan. In Italië, noemen we de spaghetti, de Grieken noemen het tzatziki, terwijl in Spanje noemen we de chorizo (ook bekend als pinto), in Duitsland noemen we de zuurkool, en in Scandinavië noemen we de rogge. Als u wilt dat het geluid minder generieke, je zou ook kunnen spreken van een genieten (zoals in de Amerikaanse smaak), een specerij of een dipsaus. Ongeacht de exacte naam, pasta wordt gemaakt in sauzen en pasta over de hele wereld.

Pasta saus komt in een verscheidenheid van smaken van mild tot heet, zoet tot zuur, kruidig tot mild.

U kunt het gebruiken als een dipsaus voor aardappelen, toast, eieren, kaas, enz. U kunt ook boven een salade of een voorgerecht als een hoofdgerecht als je het echt wilt om zich te onderscheiden. De italiaanse versie van pasta saus is genoemd linguine, en is de meest populaire keuze in Noord-Amerika. In het verenigd koninkrijk, de traditionele recept maakt gebruik van eieren en witte wijn, maar u kunt altijd gebruik maken van plantaardige olie te maken van uw eigen, ook.

Als een culinaire student op de universiteit, ik hield van het idee koken voor mijn professoren en vrienden als deel van mijn cooking school curriculum, dus ik experimenteerde met een paar recepten van, totdat ik stuitte op spaghetti saus met italiaanse pasta. Het was makkelijk te maken en smaakte heerlijk. Dus ik probeerde het thuis en was meteen verkocht! Voor zover ik bezorgd ben, spaghetti is een van de beste troost-eten er is, en een recept dat vraagt om spaghetti is gegarandeerd smaak geweldig.

Pasta saus is dat de basis voor zo veel italiaanse recepten, met inbegrip van lasagne, vleesballetjes,linguine, ravioli, pizza ‘ s en vele andere gerechten. Spaghetti wordt ook gebruikt bij het maken van een aantal desserts zoals tiramisu, cake mix en het ijs. Het is een onmisbaar ingrediënt in het maken van linguine, vanwege de manier waarop het verdikt sauzen en de manier waarop het zeehonden in de smaak. Het is het beste gekoeld geserveerd, maar kan warm worden gehouden, als goed.