helemaal shea

Alle Shea Boter Producten Is Nep! Vermijd Deze Fouten Bij Het Omgaan Met Shea Butter

Shea Boter is gebruikt voor duizenden van jaren door Afrikaanse vrouwen als een natuurlijke manier om te genezen van hun huid.

Vandaag de dag, het is beschikbaar als een crème en is een regelmatige ingrediënt in veel hydraterende en huidverzorgingsproducten. De meest voorkomende vraag over wat is Shea Boter is dat het een kleuring effect heeft op de stof. Het maakt niet verkleuren of vlekken achterlaten, zelfs na het spoelen. Dit is omdat Shea Boter, net als veel van de plantaardige oliën en wassen die we gebruiken op een dagelijkse basis, is sterk absorberend. Het neemt gemakkelijk in de huid.

Shea Boter is een zeer sterk, en spijsvetten uittreksel uit de shea boom (palmen van Australië). Het is vaak geverfd wit met palm-of borax, aardolie, maar als grondstoffen het bleek ivoor kleur met niet meer geraffineerde versies van bestaande. Het is vaak gebruikt in cosmetica als een samentrekkend, crème, of verzachtende lotion, maar is ook uiterst verfijnd en gebruikt als een parfum vanwege zijn scherpe, bloemige, frisse, bijna zoals eucalyptus geur. Dit is zowel te wijten aan de zeer verfijnde, natuurlijke smaak en vanwege de zeer verfijnde, gezuiverd, drogen en zoetkracht. Vandaag de dag is het een zeer lichte geur, die soms wordt genoemd de ruwe suiker, waardoor het een vrij penetrante geur en sommigen vinden het een beetje beledigend, anderen vinden het heel aangenaam.

Een zeer verfijnd, de gezuiverde boter, de één vindt u bij de supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan. Het is vaak geraffineerd of natuurlijke boter en heeft dezelfde textuur, gewicht, uiterlijk en helende werking hebben als de zuivere witte variëteit. Meestal is de geur van beide groente of fruit. Vandaag is het de neiging te worden gemaakt met toegevoegde geuren en zelfs kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen om het verlengen van de houdbaarheid. Door het kunstmatig drogen methoden gaat het door, verliest het zijn essentiële oliën en zelfs sommige van zijn heilzame eigenschappen.

Alle shea boter producten zijn zeer verfijnd, want hoewel de natuurlijke, essentiële oliën van shea boter kan genezen, beschadigd haar, ze verliezen hun helende eigenschappen bij verhitting boven de 160 graden Celsius. Om te herstellen van essentiële oliën om hun volledige potentieel voor genezing van beschadigd haar en het voeden van de hoofdhuid, is het belangrijk gebruik te maken van producten die zijn warmte-behandeld, in plaats van zeer verfijnde of verrijkt. Zelfs de meest pure shea boter verliest zijn helende eigenschappen, na een uitgebreide verwarming en het is het beste om te voorkomen dat hitte de behandeling volledig.

Als je geluk hebt genoeg om het vinden van een all shea product dat is op zijn zachtst warmte behandeld, het is waarschijnlijk de geur van plantaardige of balsamico-azijn met de subtiele nootachtige ondertonen.

Bij de aanschaf van een product, dat heeft een warmte behandeling gedaan, kijk uit voor duidelijke minerale olie of vaseline achtige tonen, of een duidelijk visachtige geur. Hoewel de geur zou leuk zijn, het zal waarschijnlijk worden gegaan nadat het product heeft gezeten voor een paar uur.

De beste helemaal shea boter producten zijn degenen met het hoogste percentage van pure shea boter, samen met alle natuurlijke essentiële oliën en voedingsstoffen zoals Vitamine E en plantaardige moisturizers. Dit geeft je de gezondste, meest voedende haar mogelijk. Zorg er altijd voor het opslaan van uw producten in een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en uit de buurt van warmte. Gebruik altijd biologische producten wanneer mogelijk, omdat de chemische additieven kan de strip alle shea boter van haar helende eigenschappen.